Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
Har du haft en positiv eller negativ oplevelse
med din forhandler eller værksted så skriv det her.
SKRIV SOBERT! - Ellers er det spild af din tid!
Indlæg uden aktivitet slettes ikke.
Ikke medlemmer kan kun læse i dette forum.

EMNE: RIS - Lars Poulsen Biler i Odense

RIS - Lars Poulsen Biler i Odense 14 år 3 måneder siden #3524

  • ponce
  • ponce's profilbillede
Don't ever go there...


Min Lancer har været på værksted nu for tredje gang siden jeg købte den midt i december og Lars er alt andet end samarbejdsvillig, så lav aldrig en handel med ham!


Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Tak, det er rart at få disse 14 år 3 måneder siden #23156

  • Basse
  • Basse's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Platinum Boarder
  • Indlæg: 652
  • Modtagne TAK: 1
Tak, det er rart at få disse oplysninger, så der ikke er andre medlemmer, der får sådan en oplevelse hos Lars Poulsen Biler i Odense


Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

noget mere info om sagen 14 år 3 måneder siden #23157

  • Billen
  • Billen's profilbillede
noget mere info om sagen ville hjælpe lidt.


hvor gammel er bilen og hvad fejler den...


Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Lidt mere info:BIlen er en 14 år 3 måneder siden #23158

  • ponce
  • ponce's profilbillede
Lidt mere info:


BIlen er en Lancer fra 10/96


Den blev testkørt første gang i starten af december og eneste problem var at den pludselig begyndte at hoppe lidt til slut på turen. Dette mente forhandleren muligvis var et benzinfilter der sku skiftes og det blev derfor aftalt at benzinfilter, olie, oliefilter, luftfilter samt tandrem skulle skiftes inden en ny prøvekørsel.
En uges tid senere blev jeg ringet op at det var tændrørene den var galt med og de var skiftet og bilen nu kørte perfekt, men olie + filter og luftfilter var skiftet, tandrem var ikke skiftet da der var over 25000 km. tilbage i den. Jeg prøvekørte bilen i en times tid og den kørte perfekt og valgte derfor at slå til!
Efter et par uges ejerskab blev følgende fejl konstateret: startproblemer i frost såvel som tøvej, til tider manglende trækkraft ved kold motor, bremserne hylede når man kørte bykørsel, ved kraftige opbremsninger rystede vognen kraftigt, lyset i instrumentbord går til tider delvist eller helt ud og i min omgang med bilen da der var startproblemer blev det konstateret at hverken olie, oliefilter eller luftfilter var skiftet som ellers lovet.



Lars Poulsen får bilen på værksted første gang i starten af januar og har bilen et par dage. Her bliver der skiftet tændrør (igen), skiftet tændkabler og stillet tænding, Yderligere bliver der skiftet skiver og klodser foran, samt bagbremserne bliver renset og smurt.


Jeg får bilen tilbage og konstaterer dagen efter følgende fejl på bilen: ABSén virker nu ikke, bagester venstre støddæmper er gået, der er stadig til tider manglende trækkraft ved kold motor, problemet med lyset i instrumentbordet er der stadig og indbefatter nu også det digitale ur i bilen der til tider går ud, bremserne hyler stadig ved bykørsel.


Det aftales at Lars skal have bilen på værksted igen tirsdag d. 19. januar og jeg ville kunne hente bilen igen onsdag engang. Jeg meddeler dog at jeg først har mulighed for at hente bilen torsdag d. 21 januar. Torsdag sen eftermiddag får jeg en sms fra Lars, hvor der står at jeg ikke kan få bilen før fredag, da det er en "rotor" (hvad det så end er?) til ABSén der er i stykker og han først kan få sådan en fredag og jeg derfor først kan få bilen i dag fredag. Jeg er så lige blevet ringet op af Lars hvor han meddeler at den rotor han havde fået leveret ikke var den rigtige og at han først ville kunne få denne mandag d. 25. januar...


Dette var den korte og overskuelige version af den sidste måneds tovtrækkeri med Lars Poulsen Biler.



Gode råd modtages gerne!


Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Seneste nyt i sagen 14 år 2 måneder siden #23155

  • ponce
  • ponce's profilbillede
Det var aftalen at Lars Poulsen skulle ringe til undertegnede mandag d. 25. januar med status på bilen. Dette skete i midlertid ikke og jeg ringede derfor selv til Lars Poulsen dagen efter. Her fik jeg at vide at pga. sygdom på værkstedet var der ikke blevet lavet noget mandag og at: "Jeg da kunne regne ud at når han ikke ringede var det fordi den ikke var færdig!". Vi aftalte at han ringede senere tirsdag med en opdatering på situationen. Overraskende nok ringede Lars Poulsen tirsdag aften og fortalte mig at det ikke havde hjulpet at skite de føromtalte rotorer til ABSén og de nu ville skifte ABS blokken, denne kunne de dog først få onsdag, men han havde da en lånebil jeg kunne få i mellemtiden. Det blev aftalt at jeg sku hente lånebilen torsdag, da jeg alligevel skulle forbi Odense der. Jeg henter lånebilen (en udkneppet Ford Escort der på ingen måde ville kunne gå gennem syn) og får ved samme lejlighed at vide af Lars Poulsen at det ikke havde hjulpet at udskifte ABS blokken og de ville prøve med en ny blok i løbet af torsdagen.


I dag fredag ville jeg så køre en tur i den fantastiske lånebil, men da jeg får startet lortet og vil køre er det ikke til, da der ligger små 5 cm sne i min indkørsel. Det undrer mig at den bare fedter rundt på forhjulene, indtil jeg får kigget på dækne. Jeg opdager at ikke nok med der sidder tre sommerdæk og et vinterdæk, så er de tre sommerdæk tilmed slidt ned under slidindikatoren og mit skøn er at der ikke er mere end 2 mm. mønster på fordækne. Jeg vælger derfor ikke at køre nogen steder, da det vil være med fare for alles liv og lemmer.


Jeg ringer her til aften og fortæller Lars Poulsen at han snart må have en løsning på problemet med ABSén, da han ikke kan blive ved med at have bilen på værksted og at han tilmed nu har stillet en bil til rådighed der ikke er til at køre i. Og rystende nok lader det på ingen måde til at han ikke var klar over de ringe dæk på lånebilen. Han fortæller ydermere at de stadig ik har fundet problemet og at de nu vil udskifte hele ABS systemet, for at komme problemet til livs....


Han mener dog at kunne have bilen klar til førstkommende mandag, men jeg tvivler meget på dette...





Fortsættelse følger.....








Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.

Blev i morges ringet op af 14 år 2 måneder siden #23159

  • ponce
  • ponce's profilbillede
Blev i morges ringet op af Lars Poulsen der informerede mig om at nu var min bil færdig og kørte som en drøm. Det aftales at jeg skal hente den i løbet af eftermiddagen. Da jeg ankommer får jeg tudet ørerne fulde om hvor meget bøvl der har været med bremserne, men at nu kører det hele bare. Da jeg så spørger til fejlen med det til tider manglende lys i instrumentbordet er hans svar: "Tjoo, det sku der vist nok været blevet kigget på". Og ganske rigtigt, da jeg sætter mig ind i bilen er der ikke lys i instrumentbordet og som vi snakker går det digitale ur også ud, som det tidligere har gjort sammen med lyset i instrumentbordet. Jeg påpeger på det kraftigste at denne fejl skal udbedres og at han må beholde bilen og få det repareret. Han mener dog det er en ubetydelig fejl at der ikke er lys i instrumentbordet og der da var lys i det da han kørte i bilen i går. Ydermere kunne jeg påpege at problemet med venstre bagerste støddæmper heller ikke var afhjulpet som aftalt. Det eneste svar jeg kunne få var: "Nu tager du bare din bil og kører, jeg er færdig med den". Og så ydermere en lang smøre om hvor meget de havde lavet ved bremserne, men hva hjælper det, når der er problemer med instrumentbord og støddæmper.


Jeg vil nu kontakte FDM og ellers gå videre med sagen.


Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
Tid til at oprette siden: 0.165 sekunder