Velkommen, Gæst
Brugernavn: Adgangskode: Husk mig
Læs og diskuter de kommende træf.
Indlæg uden aktivitet slettes ikke.
Ikke medlemmer kan kun læse i dette forum.
  • Side:
  • 1

EMNE: DDS - Dansk Drift Serie 2014 #2

DDS - Dansk Drift Serie 2014 #2 10 år 2 uger siden #28193

  • Nully
  • Nully's profilbillede
  • IKKE ONLINE
  • Administrator
  • Indlæg: 2277
  • Modtagne TAK: 46
DDS - Dansk Drift Serie 2014 #2

Kategori: Race Event
Fotografer: , ,


Kom med til DDS - Dansk Drift Serie d. 14. juni 2014 på Sjællandsringen, hvor 2. runde af serien afvikles. Her står alle de danske driftkørere klar til at levere et sublimt show og en verdensklasse underholdning, når de alle kører på banen for at hente vigtige point hjem.

Den Danske Drift Serie lover igen masser af imponerende udskridninger, aktion og top underholdning i verdensklasse i Danmarks forholdsvis nye motorsportsgren Drifting, der på få år er blevet en kæmpe succes i både Danmark samt udlandet. Serien der for første gang blev startet op i 2013, med Motor Sport Sønderjylland i spidsen, er i igen klar til at give den gas med endnu flere forbedringer og med endnu flere erfaringer i rygsækken.

Fart, røg, fest og farver kendetegner motorsporten Drifting, som for første gang nogensinde sidste år, kunne dyrkes seriøst og professionelt i Danmark. Drifting har sine rødder i Japan, hvor sporten har været utrolig populær i de sidste 30 år.

I Drifting gælder det ikke kun om at komme først i mål. Udover kørernes driftevner sættes gevaldigt på prøve, gives der også point for at følge banens ideallinje, bilens udsving og hastighed, samt deres evne til at levere et godt show. I finalen køres der to og to, på drifting sprog kaldet twin pass. Her køres der aggressivt side om side i nervepirrende dueller, hvor der ofte kun er få centimeter imellem bilerne.

Så er man til hurtige biler der ligger sidelæns, så er det helt klart at anbefale at kigge forbi. Der køres i alt 5 runder fordelt på de forskellige baner i Danmark. Følg de 32 kvalificerede Pro-Drift kører når de for alvor ligger sidelæns og hvor alle har én ting tilfælles - de vil vinde serien og kæmper alle om vigtige point.

Tilmelding

Nully & Sofie

Dani
Galant for ever
Den ene af 2 der selv har kørt en højre styret Evo 3
Den eneste af 2 der selv har kørt en Evo 8
Har selv kørt et modulvogntog fra Frode Laursen på 25m
www.nullysgalant.dk
www.mitsu-shop.dk
Administratoren har deaktiveret offentlig skriveadgang.
  • Side:
  • 1
Tid til at oprette siden: 0.122 sekunder